Távozik posztjáról a budapesti rendőrfőkapitány

Oszd meg másokkal!

Desktop
Terdik Tamás (fotó: police.hu)

Szeptember végén távozik posztjáról a budapesti rendőrfőkapitány, Bucsek Gábor, akinek vezetői kinevezését saját kérésére vonta vissza a belügyminiszter.

Csaknem három évtizedes, magas színvonalú szolgálati tevékenysége elismeréseként Pintér Sándor Magyarország címerével ékesített aranygyűrűt adományoz Bucsek Gábornak.

A belügyminiszter - az országos rendőrfőkapitány javaslatára - a BRFK vezetőjének Bucsek Gábor bűnügyi helyettesét, Terdik Tamás rendőr ezredest nevezné ki, de kikéri erről a Fővárosi Közgyűlés véleményét is.

2015 augusztusában nevezték ki a főváros bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettesének Terdik Tamást, aki korábban a 4. és a 16. kerületi rendőrkapitányságokat is vezette. 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek