Kerületi bérlakásokra lehet pályázni

Desktop

Pesterzsébet képviselő-testületének Szociális Bizottsága bérlakáspályázatot írt ki önkormányzati bérlakások szociális, valamint piaci alapon történő bérbeadására.

Mindkét bérlakáspályázat benyújtásának határideje: 2018. április 27. (péntek) 11.00 óra – tette közzé az önkormányzat honlapja.

Hét szociális bérlakásra lehet pályázni, melyek között 4 egyszobás, 1 másfél szobás, 1 félszobás, illetve 1 háromszobás lakás van. Ezek közül kettő összkomfortos, távfűtéses, a többi komfortos és egyedi gázfűtéses. Öt lakás felújítási kötelezettséggel vehető bérbe. A bérleti jogviszony időtartama  3, illetve 1 év.

Piaci alapon mindössze 1 lakást hirdetett meg az önkormányzat: egy 3 szobás összkomfortos, távfűtéses ingatlant. Ezt a lakást 5 évre adja bérbe az önkormányzat, ám itt is van felújítási kötelezettsége a bérlőnek (ennek elvégzésére külön szerződést köt a bérbeadó).

A részletes pályázati kiírásokat alább találjátok:

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek