Szeretnél tűzoltó lenni? Most jelentkezhetsz!

Desktop
(fotó: Zila Tamás)
(fotó: Zila Tamás)

Tűzoltókat toboroz a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Várják azokat a 18. és 55. év közötti magyar állampolgárokat, akik érettségivel, vagy felsőfokú végzettséggel rendelkeznek. További alkalmazási feltétel a cselekvőképesség, a belföldi lakóhely, a büntetlen előélet, a képesítési követelményeknek való megfelelés, az egészségügyi, pszichikai, fizikai alkalmasság, a kifogástalan életvitel, a megbízhatósági vizsgálat vállalása, a nemzetbiztonsági követelményeknek való megfelelés, továbbá egyes alkotmányos jogok korlátozásának vállalása.

Az alkalmas minősítést elérő jelentkezők közül előnyben részesülnek a C kategóriájú vezetői engedéllyel, illetve alkalmas minősítésű PÁV-I alkalmassági vizsgálattal (megkülönböztető jelzésű gépjármű vezetéséhez szükséges alkalmasság) rendelkezők, valamint a Budapesten vagy Budapesttől 30 kilométeren belül lakóhellyel, tartózkodási hellyel rendelkezők.

Amennyiben részt vennél az október 4-ei 10, illetve 13 órakor tartandó toborzón, ide kattintva regisztrálj.

További információ az alábbi elérhetőségeken kérhető:

A tájékoztatóra vidd magaddal az önéletrajzod, továbbá a végzettséget, képzettséget igazoló bizonyítványok, oklevelek, személyazonosító igazolvány, lakcímet igazoló hatósági igazolvány, adóigazolvány, tajkártya, valamint az esetleges vezetői engedély másolatát.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek