Közös ügyfélszolgálatokat nyitnak a fővárosi közszolgáltató cégek

Desktop
Budai Ügyfélszolgálati Központ (Forrás: budapest.hu)
Budai Ügyfélszolgálati Központ (Forrás: budapest.hu)
Az FKF Zrt. a FŐTÁV-val, a Fővárosi Vízművekkel, a Díjbeszedő Holding Zrt-vel és a DHK Zrt.-vel együttműködésben ez év nyarától közös ügyfélszolgálatot nyit.
A II. kerület, Fő u. 47. (Csalogány u. sarok) alatt készülő Budai Ügyfélszolgálati Központ nyitásának tervezett időpontja 2015 júniusa. A szolgáltatók egységes nyitvatartási idővel fogadják majd az odaérkezőket, hetente egyszer (keddenként) későbbi zárással. Az integrált ügyfélszolgálaton az ügyfeleknek mindössze egyszer kell sorszámot igényelniük, így az egyes ügyek elintézését követően lehetőségük van továbblépni a következő ablakhoz.
 
Az FKF további két ügyfélablakkal is készül a fővárosiak számára. A XI. kerületi Barázda u. 20-30. alatt működő FŐTÁV ügyfélszolgálaton is nyit ügyfélablakot a budai lakosok részére.
 
A pesti lakosság a már régóta működő X. kerület, Ecseri úti ügyfélszolgálat mellett a XIII. kerületben a Váci út 23-27. szám alatt, a Vízművek központi ügyfélszolgálati irodájában is intézkedhet majd. Itt szintén egy helyszínen, egy ügyintézés során tudjuk igénybe venni a hulladékgazdálkodási, a távhőszolgáltatási és a vízszolgáltatási ügyintézők segítségét.
 
Az ügyfélszolgálatokon „bababarát” ügyintézést is biztosítanak, a kisgyermekkel érkező anyukákat és apukákat soron kívül fogadják. 
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?