Kérdőív kitöltésével segíthetitek Erzsébet fejlesztését

Desktop
(fotó: ittlakunk.hu)

Elkezdődött Pesterzsébet Új Integrált Településfejlesztési Koncepciójának és Stratégiájának tervezése. A dokumentumok hosszú távon (20 év) és középtávon (7 év) irányt szabnak a kerület fejlődésének, meghatározzák a jövőképét, és a fejlesztésének prioritásait. Először a kerület jelenlegi állapotának, jellemzőinek vizsgálata folyik. Annak érdekében, hogy a tervezett dokumentumok minél inkább a pesterzsébetiekről szóljon, minél részletesebb tervet tudjanak készíteni a szakemberek, azt kérik, hogy az alábbi kérdőív kitöltésével vegyetek részt a közös gondolkozásban – kéri Trummer Tamás főépítész.

A kérdőívet ide kattintva tudjátok letölteni. A kitöltött dokumentumot a foepitesz@pesterzsebet.hu e-mail címre küldjétek el. A kérdőív a Városháza portáján is eátvehető, kitöltés után ugyanott leadható.

A kérdőíveket március 13-áig lehet elküldeni, illetve leadni.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek