Megkapták a Suzukit és a klímát a tűzoltók

Desktop
(fotó: FKI)

Szabados Ákos, Pesterzsébet polgármestere és Geiger Ferenc, Soroksár polgármestere csaknem tízmillió forint értékben adott át egy Suzuki SX4 S-cross típusú személygépkocsit és a laktanyákba szerelhető klímaberendezéseket Szabó Gyula századosnak, a XX. Kerületi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság parancsnokának - számolt be róla a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság (FKI).

A keddi ünnepségen Geiger Ferenc kiemelte: a nagyszabású fejlesztés nem jöhetett volna létre Pesterzsébet és Soroksár példamutató összefogása nélkül. Hozzátette: a soroksári képviselő-testület kiemelten kezeli a kerület közbiztonságát, ezért is döntött egyhangúan úgy, hogy megvásárolja és használatra átadja a katasztrófavédelem számára a Susuki gépjárművet.

Szabados Ákos csatlakozott Geiger Ferenc szavaihoz, majd a lakosság nevében tolmácsolta köszönetét a katasztrófavédelem tűzoltóinak eddigi áldozatos munkájukért.  

Palotai Zsolt Gábor tűzoltó ezredes, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgató-helyettese példa nélkülinek nevezte a két önkormányzat összefogását, amelyért kifejezte köszönetét. Elmondta: az új összkerékmeghajtású Suzuki gépkocsi egy 15 éves autó helyét vette át, amelynek cseréje már esedékes volt, továbbá kiemelte a korábbi fejlesztések jelentőségét is, mint például a parancsnokság tetejének szigetelését.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek