Hanyag bérlő, tehetetlen önkormányzat?

Desktop

Szemán-Kovács Dóra írta Facebook-oldalunkra.

„A történetem a következő: már egy éve húzódik az ügy, de már nagyon elegünk van. Egy panellakásban lakunk a párommal itt Pesterzsébeten. A felettünk lévő lakás önkormányzati tulajdonban van, ami ki van adva egy M-né nevezetű személynek. Na ez a személy soha nem lakott itt, hanem mindig más tartózkodik a lakásban. Szóval ezek a jogtalan használók állandóan eláztatnak minket. Folyik a víz a falon. Hiába festünk ki, a következő héten már megint van egy beázás. Az önkormányzattól kijönnek megcsinálni, ha hívjuk őket. Már többször voltak kint, meg is javították a vezetékeket, de a következő beköltözők (valószínűleg szándékosan) szétverik a csapot, mosdót, stb. És az önkormányzat nem tesz semmit. Mármint azért, hogy saját tulajdonát megvédje, hogy felmondja a szerződést a bérlővel, illetve hogy kilakoltassa a jogtalan lakásfoglalókat. Eltűri. A vagyongazdálkodási osztályon lévő lakásgazdálkodási ügyintéző két hölgy pedig mintha ott se lenne. Nem értenek semmihez, nem intéznek semmit. Csak veszik fel a fizetést a semmiért. Már régen ki kellett volna rakni ezeket az embereket innen. Más rendes ember örülne egy ilyen lakásnak, megbecsülné azt.

Hát ilyen ez a XX. kerületi önkormányzat! Vagy maga ez a rendszer ilyen???

Nem tudom kihez fordulhatnánk és hogy mikor lesz vége ennek az ügynek. Valószínűleg soha!”

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek