Már biztos, Fidesz-támogatással indul Szabados Ákos az októberi választásokon

Desktop
Szabados Ákos (forrás: Facebook)
Szabados Ákos (forrás: Facebook)

A Fidesz Pesterzsébeti Szervezete döntött a 2019. évi önkormányzati választáson indítandó polgármesterjelölt személyéről – tette közzé közösségi oldalán a helyi Fidesz.

„A Pesterzsébeti Fidesz tagsága nagy többséggel döntött arról, hogy a 2019. évi önkormányzati választásokon Szabados Ákos független polgármestert támogatja. Az elmúlt hetek tárgyalásai Szabados Ákos független polgármesterrel az alábbi eredménnyel zárultak:

  • Szabados Ákos független polgármester és a Fidesz közötti megállapodásunk alapja, hogy a pártpolitikát félretéve az itt élők érdekében, Pesterzsébet hosszú távú fejlődése és biztonságának megőrzése a célunk.
  • Fontosnak tartjuk hagyományaink, keresztény nemzeti kultúránk megőrzését. Többek között ezért is szükséges a déli határkerítés fenntartása, valamint az illegális bevándorlás megállítása. Egyetértünk abban, hogy a migrációt nem bátorítani kell, hanem az embereknek abban kell segítséget nyújtani, hogy ne hagyják el otthonaikat, hazájukat, abban kell segíteni őket, hogy otthon tudjanak boldogulni. A segítséget kell odavinni ahol baj van, és nem a bajt idehozni.
  • Szabados Ákos is támogatásáról biztosítja Tarlós István főpolgármestert. Célunk a főváros és Pesterzsébet együttműködése, ami biztosíthatja a főváros és Pesterzsébet további fejlődését.
  • A kormány családpolitikájával egyetértve célunk az, hogy kerületünket minél több fiatal válassza otthonának. Ezért folytatjuk a kerületi bölcsődei férőhelyek növelését és az oktatási-nevelési intézményeink fejlesztését.
  • Pesterzsébeten mindig tisztelettel és hálával fordultunk a kerületben élő idős emberek és a kerületi kulturális élet képviselői felé. Ezért az ő támogatásuk kiemelt célként fog megjelenni az önkormányzati döntéshozatalunkban.
  • Garanciát vállalunk arra, hogy a jövőben még hatékonyabb együttműködésre törekszünk a kerületi egyházakkal, civil szervezetekkel és a határon túli testvérvárosainkkal.
  • Megállapodtunk abban is, hogy az elmúlt ciklusokhoz képest nagyobb hangsúlyt fektetünk a kerületben található zöldfelületek bővítésére, valamint parkok és a Duna-part védelmére.
  • A kormányzati támogatásból megvalósuló járda és útfelújításokat a következő ciklusban is kiemelt feladatként kezeljük.
  • Csatlakozva a kormányzat által támogatott „Egészséges Budapest” programhoz, létrehozzuk az „Egészséges Pesterzsébetért” programot, melynek keretében együttműködési megállapodást kötünk a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézettel, a kerületi háziorvosokkal és az egészségügyi és szociális intézményekkel” – írta Földesi Gyula választókerületi elnök.
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek