Szabados Ákos közleménye

Oszd meg másokkal!

Desktop
Szabados Ákos
Szabados Ákos

Az április 6-án, szombaton az MSZP által bejelentett, önkormányzati választásokkal kapcsolatos, sajtóban megjelent hírre reagálva Szabados Ákos, Pesterzsébet polgármestere a következőt nyilatkozatot juttatta el szerkesztőségünkhöz:

2015 óta nem vagyok az MSZP tagja, azóta független polgármesterként végzem a munkám. Az őszi önkormányzati választásokon független indulóként nyitott vagyok az együttműködésre mindenkivel, akiknek az elsődleges célja a kerület fejlesztése, és nem csak a politikai ellenfél legyőzése. Véleményem szerint az Európai Parlamenti választásokra kell most koncentrálni, és ezt követően - kizárólag a pesterzsébeti lakosok érdekeit szem előtt tartva - kívánok dönteni az önkormányzati választásokkal kapcsolatos esetleges együttműködésről.”

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek