Horváth és Karácsony is hozta a papírformát

Desktop
Karácsony Gergely és Horváth Csaba (fotó: Bruzák Noémi - MTI)
Karácsony Gergely és Horváth Csaba (fotó: Bruzák Noémi - MTI)
Lezárult a 2019-es baloldali főpolgármester-jelölti előválasztás első fordulójának ajánlóív-gyűjtési időszaka.

Mind az MSZP-s Horváth Csaba, mind Karácsony Gergely, a Párbeszéd jelöltje összegyűjtötte a szavazáshoz szükséges 2.000 ajánlást, így részt vehet a január 28. és február 3. között esedékes voksoláson, amelynek győztese az egységes baloldal jelöltjeként folytatja a küzdelmet a főpolgármesterségért – írta közös közleményében az MSZP, a Párbeszéd, a DK és a Szolidaritás.

A választók január 28-tól számos budapesti köztéri sátorban és irodában leadhatják voksukat a mostani jelöltek egyikére; a helyszínek listája megtalálható az elovalasztas2019.hu honlapon. A szavazáshoz személyi igazolvány és lakcímkártya szükséges. Akik január 23-ig regisztráltak, online is leadhatják voksukat.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek