Pesterzsébeti jobbikos politikus került be az Országgyűlésbe

Desktop
Bencsik János
Bencsik János
Országgyűlési képviselő lett Bencsik János, a Jobbik pesterzsébeti szervezetének elnöke.

A Jobbik Országos Elnöksége keddi ülésén döntött a frakció új országgyűlési képviselőiről. Szávay István helyét és szakpolitikai feladatát Bencsik János, a Jobbik Nemzetpolitikai Kabinetjének alelnöke, a Jobbik Pesterzsébet elnöke, Staudt Gábor helyét pedig Csányi Tamás, a Jobbik Jász-Nagykun-Szolnok megye 4. számú választókerületében 40,78%-os eredményt elért akkori képviselőjelöltje veszi át – írta a párt.

Szávay István azután mondott le parlamenti mandátumáról, hogy kiszivárgott egy hangfelvétel, amin egy zsidó nő megveréséről beszélt.

Bencsik János kétgyermekes családapa, történész, történelemtanár, újságíró. Indult a 2018-as áprilisi országgyűlési választáson is a 16. sz. választókerület képviselőjelöltjeként, akkor így vallott magáról. „Vallom, hogy a kemény, fáradságos munka után mindenkinek jár a nyugodt, gyermekek és unokák körében megélt családi összetartozás élménye. 2018-tól azon fogok munkálkodni, hogy a tisztes megélhetésért senkinek ne kelljen elhagynia a hazáját, lehessen itthon is boldogulni, és egyesüljenek a szétszakadt családok. Legfontosabb céljaim az egészségügyi ellátás minőségének javítása, az oktatás rendbetétele, a közbiztonság és köznyugalom megteremtése.”

A politikus most ezt írta közösségi oldalán: „Hatalmas megtiszteltetés, egyben óriási felelősség lesz Szávay István mandátumát átvéve, országgyűlési képviselőként folytatni azt a küzdelmet, amelyet tíz évvel ezelőtt egy szabadabb, igazságosabb és élhetőbb Magyarországért felvállaltam.

Köszönöm a Jobbik országos elnökségének bizalmát, és minden támogatást, amelyet az elmúlt években Önöktől, tőletek kaptam. Együtt megyünk tovább, és soha nem adjuk fel!”

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek