1000 alatt menüt? Nem lehetetlen, de nem is dúskálunk

Desktop
Hol lehet a kerületben jó menüt enni 1000 forint alatt? Ezt kérdeztük tőletek a hét elején.

Nos, úgy tűnik a Csili étterme abszolút favorit nálatok, többen is ajánlottátok. És valóban, a bőséges á la carte választék mellett a menükínálat is nagyon kedvező, főleg az ár tekintetében, hiszen az étteremben fogyasztva 810, elvitelre kérve 770 forintot kérnek érte.

A Holsten kisvendéglőben még ennél is barátibb áron kínálják a heti menüt, itt hétfőtől péntekig dél és 3 óra között mindössze 740 forintért ehetünk egy levest és egy főételt. Az külön jó pont, hogy savanyúságot is adnak a menühöz, ha olyan a második fogás. Az más kérdés, hogy ha desszertet vagy innivalót is szeretnénk, akkor már egyáltalán nem biztos, hogy kijövünk az 1000 forintos keretből.

Rita szerint a Duna Gardenben is van földi halandók számára elérhető áron menü: táborozó gyereknek ugyanis 850 forintért kínálják a napi meleg ételt. Sajnos azonban ki kell ábrándítsak mindenkit, ez a nagyon kedvező ár ezen a szuper helyen csak a gyerekeknek szól, a szálloda szívességből és segítségképp ajánlotta fel a közelben táborozó gyerkőcök számára. Mint megtudtuk, a szálloda éttermi kínálatában alapból nem szerepel a menüválasztás lehetősége. Napi és heti kínálatuk van, azonban ez a megadott 1000 forintos kategórián kívül esik.

Szóval megállapíthatjuk, hogy tényleg nem dúskálunk a jó kaját olcsón adó helyekben (persze ott a Kosutiban a Béri Burger, a gyroszos és más büfék, de mi ugye alapból menüt kínáló éttermeket, kifőzdéket, kiskocsmákat kerestünk most).

Azért ha tudtok, nem bánjuk ha megcáfoltok minket.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek