Injekciós tűk hevertek a 23-as padlóján

Desktop
(fotó: Fazekas Klaudia / Ripost)
(fotó: Fazekas Klaudia / Ripost)
Veszélyes hulladéknak számító használt fecskendőket találtak a 23-as buszon.

„Amikor felszálltam a buszra és helyet kerestem, nem hittem a szememnek. Injekciós tűk voltak szétdobálva a padlón. Nyilván nem egy sétajárat a 23-as busz, ami a Boráros térről megy Pesterzsébetre, de ez azért még nekem is új, visszataszító az egész. Mi lett volna, ha egy kíváncsi kisgyerek felveszi és megszúrja magát?” – mondta a Ripostnak Fazekas Klaudia, aki a fotót is készítette.

Ilyen, drogosok által használt eszközöket eddig főleg a zuglói Pillangó parkban és a Népligetnél találtak a járókelők, az egyik ott dolgozó kertész szerint naponta szednek tele egy kisebb vödröt a fecskendőkkel. A közlekedési járművek közül az 1-es villamoson volt a legtöbb drogos, de már egyre több utas panaszkodik a 99-es és 23-as buszra és a Népszínház utcai villamosokra is – írja a lap.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek