Milliárdos felújítás az Ady Endre utcai szakrendelőben

Oszd meg másokkal!

Desktop
(forrás: Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház)
(forrás: Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház)

A pesterzsébeti szakrendelő 2,5 milliárd forintos fejlesztési forráshoz jutott az Egészséges Budapest Program keretében. Bár ezt már augusztusban bejelentették, most sajtótájékoztatót is tartottak ez ügyben.

A Jahn Ferenc Dél-pesti Kórházhoz tartozó Ady Endre úti szakrendelőben az orvosi műszerpark cseréjére, épületgépészeti beruházásokra, az informatikai rendszer fejlesztésére is lehetőség lesz – hangzott el a mai, november 9-ei sajtótájékoztatón.

Megújul az épület teljes villamos-, cső- és csatornahálózata, a központi légtechnikai rendszer, és kicserélik a belső burkolatokat is. Ezek mellett egyes rendelőhelyiségek méretén is változtatni fognak, a szakrendelések esetén – sebészet, kardiológia, gégészet, bőrgyógyászat – pedig az ellátás jobb színvonalának emelése érdekében új orvosi eszközök beszerzésére is sor kerül. Továbbá betegirányítási, beléptetési és vagyonvédelmi rendszert alakítanak ki.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek