Ingyenes ultrahang vizsgálatra lehet jelentkezni: rövid időn belül fogadnak is!

Oszd meg másokkal!

Desktop

Az Oltalom Karitatív Egyesület ingyenes ultrahang vizsgálatot szervez szeptember 27-től október végéig.

500 vizsgálatot tudnak elvégezni egy hónap alatt. A teljes körű, szakorvos által végzett vizsgálatra bárki jelentkezhet, aki már rendelkezik beutalóval és legalább 1 hónapos határidőre kapott máshol időpontot. 

A vizsgálatokra jelentkezni és időpontot egyeztetni szeptember 24-től hétköznap 8 és 14 óra között lehet a 06-70-529-3911-es (nem emeltdíjas) telefonszámon. A jelentkezéshez szükség van a páciens nevére, telefonos elérhetőségére és a beutalójának jobb felső sarkában található naplószámra.

A vizsgálat végén a páciensek szakvéleményt/leletet kapnak, mely ugyanolyan értékkel bír, mint amilyen egy társadalombiztosítás keretein belül történő kivizsgálás lelete. 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek