Csontsérülések és ízületi problémák kezelésére szolgáló gépek a fizikoterápián

Oszd meg másokkal!

Desktop

Megújította az önkormányzat az Ady Endre utcai szakrendelő fizikoterápiáját. A rehabilitációs részleg két új eszközzel és nyolc kezelőággyal bővült. A Dél-pesti Kórháznak köszönhetően a kezelőhelyiséget is kicsinosították – számolt be a jó hírről az önkormányzat honlapja.

Pesterzsébet önkormányzata – a képviselő-testület egyhangú támogatásával – két új készülék beszerzésével támogatta a fejlesztést.

Az akár két testrész vagy két beteg egyidejű kezelését lehetővé tevő mágnesterápiás gép csontanyagcsere-segítő képességével a csontritkulás, a törések utáni utókezelésekben játszik nagy szerepet, és ami újdonság, applikációival a begipszelt végtag kezelésére is alkalmas.

Az interferencia készüléknek ízületi problémák – kopások, meszesedések – gyógyításában van fontos szerepe. Az új készülék, jobb teljesítményének köszönhetően, szintén alkalmas két testrész vagy két beteg egyidejű kezelésére, valamint vákuumos elektródáinak köszönhetően könnyebben felhelyezhető a sérült testrészre – adta hírül a portál.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?