Új ultrahang készülék az Ady Endre utcai Szakrendelőben

Oszd meg másokkal!

Desktop
Szabados Ákos és dr. Ralovich Zsolt az átadón
Szabados Ákos és dr. Ralovich Zsolt az átadón
Nagy teljesítményű ultrahang készüléket adtak át október 18-án az Ady Endre utcai Szakrendelő radiológiáján. Az új diagnosztikai eszköz egy 15 éves, elavult berendezést váltott ki.

Az Ady Endre utcai Szakrendelőben eddig havonta átlagosan 215 ultrahangos vizsgálatot végeztek, mely éves szinten közel 2600 diagnosztikát jelent.

Az új készülék jó képminősége, a kép tisztasága, kontrasztossága jelentős mértékben segíti a diagnózis felállítását, csökken a vizsgálati idő, így a jövőben azonos idő alatt több beteg ellátására lesz lehetőség, javuló diagnosztikai pontosság mellett.

A továbbfejlesztett alkalmazások és a vizsgálófejek számának növekedése lehetővé teszi szív ultrahang vizsgálatát is, melyre az előző készülék nem volt alkalmas, így mostantól a kardiológiai betegek is nagyobb számban kaphatnak a lakóhelyükhöz közeli ellátást.

Az ultramodern ultrahang készülék a pesterzsébeti önkormányzata jóvoltából került a szakrendelőbe.

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek