Szigeteltek és nyílászárókat cseréltek az Ady szakrendelőben

Desktop

A Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézethez tartozó XX. kerületi Ady Endre utcai szakrendelőben lezárult az a csaknem 150 millió forint értékű felújítási projekt, amely az Európai Unió és Magyarország kormányának társfinanszírozásával, a Környezet és Energia Operatív Program támogatásával valósult meg.

A munkák során korszerűsítették a nyílászárókat és javítottak az épület általános hőszigetelésén, amely nemcsak kellemesebb, komfortosabb környezetet biztosít a betegek gyógyulásához, hanem jelentősen csökkenti a károsanyag-kibocsájtást, valamint a fűtési költségeket is.

A pesterzsébeti Ady Endre utcai Szakrendelőben mintegy húsz szakrendelés és két gondozó, valamint számos háziorvosi rendelő is működik.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek