Panorámaröntgen már az Ady Endre utcai Szakrendelőben is

Desktop
(forrás: pesterzsebet.hu)

Jelentős mértékben megkönnyíti és javítja a kerületi lakosság fogászati ellátását a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház Ady Endre utcai Szakrendelőjében kialakított új diagnosztikai centrum. Az új központ szeptember 4-i átadása annak is köszönhető, hogy az elmúlt hónapokban intenzív egyeztetés indult meg az ERFOG Kft. új ügyvezetője és a helyi önkormányzat között – írta közleményében az önkormányzat.

Az ERFOG Kft. által beszerzett és telepített intraorális, panoráma és 3D panorámaröntgen segítségével az erzsébetiek időt, pénzt és energiát megtakarítva helyben készíttethetnek térítésmentesen fogászati röntgenfelvételt a szükséges fogászati kezelésekhez, fogászati gócbetegségek diagnosztizálásához. 

A diagnosztikai centrum átadásával egyidejűleg az ERFOG Kft. új ügyvezetője és a társaság új fogorvosai és szakorvosai – Dr. Gégény Tímea, Dr. Széplaki-Miszti Júlia, Dr. Szala Nóra, Dr. Herczeg Mátyás – megköszönték a nyugdíjba vonuló fogszakorvosoknak, Dr. Mérhay Attila főorvosnak, Dr. Szendrey Mária doktornőnek és Dr. Pór Ilona doktornőnek, a lakosságért nyújtott több évtizedes rendületlen munkájukat – áll a közleményben.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek