Poloskák csüngnek a falon, a plafonon – mi a megoldás?

Desktop

„Mi a teendő? A házban a második emeleten lakik egy testvérpár. Alkoholt szeretik, jó néhány hajléktalant beengednek magukhoz bor vagy pár száz forint fejében. De nagy a baj! Megjelent náluk a poloska, nem kevés csüngnek a falon, plafonon! ÁNTSZ azt mondta, ha nincs halott a lakásban nem mehetnek be, mert saját tulajdonuk! Fertőzésnek van kitéve az egész ház, hozzáteszem az ürülékük vödrökbe gyűjtve áll a lakásukba! Közös képviselővel beszéltünk, azt mondták nem tehetnek semmit, mert az ő lakásuk, ezért útnak indultam, minden lehető nevet / helyet beszereztem, ahova nekik ezt jelenteni kell! Ez két hete volt, érdeklődtem, mert ugyanis észreveszem, hogy nem történik semmi, ezért érdeklődtem náluk, hogy egy hónap az átfutási idő, mire foglalkoznak vele! Kérdem én: egy hatalmas tömbházról beszélünk, sok-sok lakással, emberekkel! Mi ez, ha nem közjárvány okozás? Ha valakinek van épkézláb ötlete, illetve valamiféle segítséget tud nyújtani, szívesen venném, mert itt mindenki csak vár, míg megzabálják őket a poloskák!” – írta kétségbeesett olvasónk.

Van ötletetek, hogy ilyenkor mit lehet tenni? Ki intézkedik? Ki segít a ház lakóinak?

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek