Eltűnt testvérpárt keresnek!

Desktop
Cséby Mátyás

Egy testvérpár, Cséby Mátyás és Cséby Csaba augusztus 4-én 7 óra 45 perc körül a III. kerületi Pünkösdfürdő utcai buszmegállóban felszálltak a 34-es buszra, mellyel egy napközis iskolába indultak, ahova nem érkeztek meg. Azóta ismeretlen helyen tartózkodnak, de annyi viszont már kiderült, hogy a fiúk ugyanezen a napon a Déli pályaudvar környékén is jártak - írja a police.hu

Cséby Mátyás 13 éves,  140 cm magas, vékony testalkatú, rövidre nyírt barna haja van. Eltűnésekor fekete hosszú ujjú pólót, fekete hosszú vászonnadrágot, fekete sportcipőt viselt. Magával vitte piros-kék színű Puma hátizsákját, valamint egy sötétzöld kapucnis esőkabátot.

Cséby Csaba  14 éves, 140 cm magas, erősebb testalkatú, szintén rövidre nyírt barna haja van. Eltűnése idején sárga pólót, kék kockás térdnadrágot, terepszínű vászoncipőt viselt, valamint ő is magával vitte zöld-fekete színű hátizsákját.

A rendőrség kéri, hogy ha láttátok az eltűnt gyerekeket, vagy tudjátok hol vannak, hívjátok a 06-1/430-4700/140 telefonszámot, vagy az ingyenes 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számát, illetve a 107, 112 segélyhívók valamelyikét.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?