Gyereknap a pesterzsébeti tűzoltólaktanyában

Desktop

Május 24-én, szombaton Katasztrófavédelmi Gyermeknapot tart a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság délelőtt 10 órától délután 4-ig valamennyi laktanyájában, így a XX. Kerületi Hivatásos Tűzoltóparancsnokságon is. Ez alkalomból bemutatják a gyerekeknek és szüleiknek a hivatásos és önkéntes katasztrófavédelmi szervezetek mindennapi tevékenységét, életét.

A Katasztrófavédelmi Gyermeknapon a kicsik és nagyobbak is felülhetnek a készenléti szerekre, megnézhetik a tűzoltó szakfelszereléseket. A nyílt nap keretében 11, 13 és 15 órakor valamennyi laktanyában próbariasztásokat is láthatnak az érdeklődők.

A VIII. kerületi Hivatásos Tűzoltóparancsnokságon (VIII., Dologház utca 1-3.) füstsátorban, légzőkészülékben is kipróbálhatják bátorságukat a gyerekek. Szintén ezen a parancsnokságon tűzoltó védőruhában úgynevezett „tálcatüzet” is olthatnak a fiatal tűzoltó jelöltek.

A parancsnokságokon bemutatótermek, kiállítások, emlékszobák is várják a vendégeket.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek