Újabb mozgási lehetőség a dél-pesti gyerekeknek

Desktop
Kishangya Focisuli
Kishangya Focisuli

Elindult Pesterzsébeten a Kishangya Focisuli, ahova sok szeretettel, még több labdával és vidám edzésekkel várják az ovis és kisiskolás gyermeket. A Focisuli célja nem profi sportolók kinevelése, hanem a gyerekek mozgásra szoktatása, a sport megszerettetése.

„A Kishangya Focisuli megálmodásakor egy cél mozgott szemünk előtt: egy újabb mozgásra hívó, sportolási lehetőséget kínálni a pesterzsébeti, soroksári, csepeli, kőbánya-kispesti és környékbeli gyerekeknek.” – mondta el Tóth Béla, a Kishangya Focisuli edzője.

A Focisuli célja nem profi focisták nevelése a gyerekekből, azaz a hobbi szint, amit megcéloztak. Várják emiatt a nagyon ügyes és a kevésbé tehetséges lányok és fiúk jelentkezését is. A heti rendszerességű edzéseket egyrészt a gyermekek nagyon várják, készülnek rá, másrészt a mozgás az életük szerves részévé válik, amit a későbbiekben is igényelni fognak.

„A Kishangya Focisuliban tehát nem hivatásos labdarúgók képzése zajlik, viszont a hobbi szinttel együtt csapatszellemet, egymásért való kiállást és némi fegyelmet is tanulnak a gyerekek, miközben nagyon jól szórakoznak. Az edzésekre ugyanúgy várunk lelkes lányokat, mint fiúkat, egy csapatban edzenek a gyerekek.” – állítja Tóth.

A Kishangya Focisuli elérhetősége: https://sites.google.com/site/kishangyafocisuli

Telefon: 06 30 416 3166

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek