Mikulás a MackósKuckóban

Desktop
Mikulás a MackósKuckóban
Mikulás a MackósKuckóban

2012. december 8-án 6. alkalommal látogatta meg a MackósKuckóba járó gyerekeket a Mikulás. 2007-ben egy közös kiránduláson találkoztunk vele „véletlenül” a Tamariska dombon. A következő négy évben a csepeli ÁMK-ban, illetve a Királyerdei Művelődési Házban vártuk a Télapót. Idén pedig a MackósKuckó Pesterzsébeti BabaMamaHázban énekelhettünk neki.

Két krampuszával, Karolával és Kornéliával érkezett hozzánk a Mikulás, aki nagyon szomorú volt, mert nem találta a sapkáját. Később persze előkerült Kornélia zsebéből, és minden jóra fordult. Krampusz Kornélia (Hegyi Mónika) és Krampusz Karola (Kovácsné Juhos Orsolya) még ünnepi muzsikát is játszottak nekünk hegedűvel és zongorával. Természetesen a gyerekek idén is a „mackók” által saját kezűleg készített ajándékot találtak a mikuláscsomagokban. Miután elbúcsúztunk a Mikulástól, Niki néni (Boskovitzné Tóth Nikoletta) a Télapó kesztyűjéről mesélt nekünk. Kézműveskedéssel, és hihetetlen nagy „hócsatával” zártuk ünnepségünket.

Az ünnepségen készült képeket itt tudjátok megnézni: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.416699188398340.89551.257908057610788&type=3

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek