Muskátlit ad ajándékba az önkormányzat

Desktop
Ingyen elvihető
Ingyen elvihető

November második felében leszedik a futómuskátlikat a kerületi kandeláberekről. Aki vállalná az átteleltetésüket, jelezze a Szociális Foglalkoztatónak, mert odaajándékozzák a cserépből kiszedett töveket.

Amennyiben van rá jelentkező, a növényeket a Szociális Foglalkoztatóban lehet átvenni, előzetes bejelentést követően: a 06-1-283-0309, illetve a 06-1-285-8474 telefonszámokon, illetve az intézmény email címén: foglalkoztatas@foglalkoztatohusz.hu.

A növények cserép nélkül vehetők át, ezért javasolt nagyobb méretű műanyagzsákot, ládát magatokkal vinni. Fontos, hogy a virágok elviteléről a jelentkezőnek kell gondoskodni!

Egy kis segítség a teleltetéshez: A virágokat szedjük ki a földből és sűrűn egymás mellé állítva rakjuk be ládába. A gyökereket takarjuk be teljesen földdel, és a ládát állítsuk fagymentes, 10-14 Celsius fokú helyre, ahol fényhez is jut. Így igen kevés öntözéssel beéri, nem hajt vékony hajtásokat, a téli hónapokban nyugalomban marad, és tavasszal kiültetve, visszavágva, újra virágozni fog.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek