November az első véradók hónapja – segíts te is!

Desktop
(forrás: OVSZ)
(forrás: OVSZ)
Véradókampányt indít az Országos Vérellátó Szolgálat (OVSZ) novemberben. Véradásra hívja azokat a segíteni kész fiatalokat és idősebbeket, akik most kívánják megtenni az első lépést, hogy segítsenek beteg embertársaikon.

A vér és vérkészítmények transzfúziója minden évben több ezer életet ment meg Magyarországon. A kampány célja, hogy minél többen véradóvá váljanak, hiszen a vér csak véradással pótolható, szükségünk van egymás segítségére – írta felhívásában az OVSZ.

„Azok között a véradók között, akik november folyamán első alkalommal nyújtják segítő karjukat véradásra, három darab, két éjszakás tartózkodásra szóló wellness-csomagot sorsolnak ki.” – áll a közleményben.

Első véradásra jelentkezhet mindenki, aki betöltötte 18. életévét, de még nincs 60 éves, egészségesnek érzi magát és testsúlya eléri az 50 kilogrammot. A véradási helyszínekről itt és itt tájékozódhattok.

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek