Ötlet Emelet a Tátra téri piacon

Desktop
(forrás: Pesterzsébeti piac)
(forrás: Pesterzsébeti piac)

Szombaton már várják a kézműveskedni szerető gyerekeket és felnőtteket.

Múlt héten hivatalosan is megnyílt a Tátra téri piac Ötlet Emelete, ahol szombatonként 9 és délután 1 óra között várják a kézműveskedni szerető családokat. A gyerekeket könyvsarok, játékok is várják, valamint egyéb programok is lesznek más-más időpontokban, ezért érdemes követni az Ötlet Emelet facebook-oldalát – olvastuk a piac közösségi oldalán.

Fontos tudnivaló, hogy gyerekek csak felnőtt kísérővel tartózkodhatnak a kreatívkuckóban, tehát a hely nem gyerekmegőrző!

A szolgáltatás ingyenes, de ha hozzájárulnál valamennyivel a hely fenntartásához, a bejáratnál lévő gyűjtődoboznál megteheted. Az Ötlet Emeletet a Pesterzsébetért Szabadidős Civil Egyesület tagjai üzemeltetik, a helyet az Integrit-XX Kft. biztosítja.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek