Tátra téri szemetelő lebuktatásához kér segítséget olvasónk!

Desktop
Olvasói fotó
Olvasói fotó
Hiába jelentette be a növekvő szeméthalmot több helyre olvasónk, nem történt semmi. Most a lakók összefogására számít a szemetelő elcsípéséhez! Mellékeljük a levelét.

„A Tátra téren, a kutyasétáltatónál valaki elkezdte lerakni az építési törmelékét. Kb. másfél hete jelentettem be a szociális foglalkoztatónál, mivel az ő számuk van kirakva a közeli játszótéren. Először megköszönték a bejelentést , majd 10 perc múlva visszahívott a hölgy hogy mégsem hozzájuk tartozik és hívjam a rendvédelmi osztályt , akik természetesen szintén hárítottak hogy a szemét elszállítása nem hozzájuk tartozik, és ahhoz kevés az emberük hogy valakit most ráállítsanak erre az ügyre.

Azóta sem vitte el senki! Sőt a képen látható, hogy az agyatlan egyre szemtelenebb lesz és továbbra is hordja ki a zsákokat. Próbáltam már kifigyelni kutyázás közben, több időpontban, de sajna nem kaptam rajta.

Kérem a környéken lakókat, kicsit járjanak nyitott szemmel és füllel, mert azért egy ilyen nehéz zsákot elcipelni a parkolóból nem lehet teljesen feltűnés nélkül!!! Segítsetek, hogy ne csináljanak szemétdombot ezen a téren! Vagyunk elegen kutyások, sportolók, gyerekesek, akik mindig más időpontban ott vagyunk, hátha nekünk sikerül, ami a bürokráciának nem…”

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek