Idősotthonokba keresnek önkénteseket

Desktop

Az Alacskai úti idősek otthona központi intézménye (XVIII., Alacskai út 22.) és telephelyei (XX., Virág Benedek u. 36. és XIX., Mészáros Lőrinc u. 26.) önkénteseket keres. Várják magánszemélyek, baráti közösségek, csoportok, szervezetek és intézmények jelentkezését.

Az önkéntesek az alábbi tevékenységekben vesznek részt:

  • Egyéni/csoportos foglalkozások tartása, vagy azokban való részvétel a lakószobákban és a közösségi helyiségekben (beszélgetés, olvasás, kreatív – és énekfoglalkozás, szellemi – és sportvetélkedő, főzőszakkör, irodalmi délelőtt, társasjáték stb.),
  • részvétel közösségi rendezvényeken, (farsang, majális, karácsony stb.) ezek szervezésében, lebonyolításában való segítségnyújtás, műsor szolgáltatása az ellátottak számára,
  • segítségnyújtás az intézményi újság írásában, szerkesztésében és az otthonok dekorálásában, díszítésében.

 

Jelentkezni Horváth Viktória önkéntes koordinátornál és és Baranyai Zsuzsanna szociális munkatársnál lehet (hétköznap 9.00 és 15.00 óra között) az alábbi telefonszámokon:

  • Horváth Viktória:           06-1-265-5106/336-os mellék vagy 06-30-600-6738
  • Baranyai Zsuzsanna:    06-30-351-1939
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek