Szeptemberben lesz a TeSzedd! – a kötelező közösségi szolgálatba is beszámítható

Desktop

Szeptember 15-17-én lesz a TeSzedd! 2017 – önkéntesen a tiszta Magyarországért akció. V. Németh Zsolt, a Földművelésügyi Minisztérium államtitkára elmondta, hogy Magyarország az akcióval csatlakozik a nemzetközi takarítási világnaphoz.

Az akció célja idén is a tisztább és egészségesebb környezet kialakítása az illegálisan közterületekre helyezett szemétkupacok eltüntetésével. Emellett a környezettudatos gondolkodásmód erősítése is cél, valamint a lakosság körében népszerűsíteni az önkéntességet, amelynek jelentős közösségépítő szerepe is van. Veszélyes hulladékokat ennek az akciónak a keretében nem gyűjtenek.

A középiskolák számára azért is hasznos lehet a TeSzedd mozgalomban való részvétel, mivel így a diákok a számukra kötelezően előírt 50 óra közösségi szolgálat egy részét ebben az önkéntes akcióban is teljesíthetik.

A szemétszedési akcióra jelentkezők már regisztrálhatnak a teszedd.hu weblapon.

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek