Véradókat várnak a Csiliben!

Desktop

Ma, (augusztus 16-án) délután 2 és 6 óra között véradásra hívják az önkénteseket a Csili Művelődési Központba. A Magyar Vöröskereszt kéri, hogy aki tud, segítsen!

A regisztrációhoz szükséges iratok: személyi igazolvány, lakcímkártya és tajszám. Véradás előtt fogyasszatok bőségesen folyadékot!

Augusztus végéig több mint ezer véradást szervez országszerte a Magyar Vöröskereszt és az Országos Vérellátó Szolgálat. A kampányt azért indították, mert nyaranta minden évben csökken a véradások száma.

Év közben egy átlagos napon általában 1600-1800-an adnak vért, a nyári hónapokban azonban - a nagy meleg, a sokakat érintő allergiaszezon, valamint a nyaralások miatt - kevesebben mennek vért adni. Márpedig a műtétekhez, a baleseti sérültek ellátásához, a vérkészítményekre, transzfúzióra szoruló betegek kezeléséhez a nyári szezonban is szükség van vérre – hívták fel a figyelmet.

A két szervezet azt kéri, hogy aki betöltötte a 18. életévét és egészségesnek érzi magát, vegyen részt véradáson és buzdítsa erre ismerőseit is.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek