Karbantartót venne fel a rendelőintézet

Desktop

A XX. kerületi Ady Szakrendelő általános karbantartó szakmunkást keres.

Jogviszony időtartama: határozatlan idejű közalkalmazotti jogviszony

Foglalkoztatás jellege: teljes munkaidő

A munkavégzés helye: 1201 Budapest, Ady E. u. 1.

A munkakörbe tartozó lényeges feladatok: A Műszaki Osztály munkatársai végzik az intézményben az üzemfenntartási, karbantartási munkákat. Feladatuk az intézmény infrastruktúrájának folyamatos, gazdaságos és biztonságos működésének biztosítása, javítási és karbantartási feladatok megoldása, az intézmény üzemeltetése, karbantartása.

Illetményre vonatkozó adatok: Bérezés a közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992.év XXXIII. törvény rendelkezései alapján.

Jelentkezési feltételek:

  • víz, gáz, csőszerelő vagy központi fűtés szerelő szakmunkás bizonyítvány,
  • min. 1 év szakmai tapasztalat,
  • büntetlen előélet

Elvárt kompetenciák:

  • precíz, pontos munkavégzés,
  • jó kommunikációs készség,
  • együttműködési képesség

A jelentkezésnek tartalmaznia kell:

  • részletes, fényképes önéletrajz a jelentkező személyes adataival, elérhetőségeivel (telefon, e-mail);
  • iskolai és szakmai végzettségét igazoló okiratok másolatát;
  • nyilatkozatot büntetlen előéletről vagy három hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítványt (sikeres pályázat esetén a 3 hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány benyújtása kötelező!);
  • nyilatkozatot, illetve hozzájárulást arra vonatkozóan, hogy a jelentkező dokumentációját az elbírálásában résztvevő személyek megismerhetik.

A jelentkezés benyújtásának határideje: 2016.02.29.

Az elbírálás határideje: folyamatos

A munkakör betölthetőségének időpontja: A beérkező jelentkezések elbírálása folyamatosan történik. A munkakör az elbírálást követően azonnal betölthető.

A jelentkezési dokumentáció benyújtásának módja: Elektronikus úton: Illés István Műszaki Osztályvezető részére címezve a muszak@jahndelpest.hu e-mail címre.

A jelentkezésben fel kell feltüntetni az adatbázisban szereplő azonosítószámot: „2. /2016/ÁLL -1 fő ÁLTALÁNOS KARBANTARTÓ SZAKMUNKÁS

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek