A kerületben kevés az adóhátralékos

Desktop
Fővárosi szinten a XIII. kerületben találjuk a legtöbb adótartozót, a XX. kerület azonban a lista végén szerepel - láthatjuk az Index adóstérképén. A kerületben eszerint 26 adóst listáz a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV): ebből 14 a magánszemély és egyéni vállalkozó, 12 pedig a cég, mely számmal a fővárosi kerületek között az utolsó előtti helyen állunk.
 
Az adatok a valós helyezetet mégsem tükrözik, hiszen a NAV csak azokat a magánszemélyeket és egyéni vállalkozókat listázza, akik 10 millió forintnál nagyobb adótartozást halmoztak fel, cégek esetében pedig a határ a 100 millió forintos adótartozás. Az ennél kevesebb adóhátralékot felhalmozó tartozók száma nyilván jóval több.
 
A NAV nyilvánosan megtekinthető adóslistájában minden névhez pontos cím is tartozik - olvashatjuk az Indexen.
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek