Nem drágul a távfűtés

Desktop

A távhő fogyasztói ára nem változik az idén, így a lakossági távhőárak nem emelkednek - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium. A rendelet értelmében a lakossági felhasználóknak és a külön kezelt intézményeknek nyújtott távhőszolgáltatás legmagasabb hatósági árai nem módosulnak, eszerint a szolgáltató legfeljebb 4,2 százalékot emelhet a 2011. március 31-én alkalmazott árhoz képest, azonban a szolgáltatók többsége már korábban élt ezzel a lehetőséggel.
   
A 2012. október 31-én a Magyar Közlönyben megjelent rendelet további részeiben pontosítja a korábbi szabályozást a távhőtermelők támogatásáról, mellékleteiben közli az egyes szolgáltatóknak nyújtott támogatás mértékét.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek