Lefejelte a Tesco biztonsági őrét

Desktop
(forrás: police.hu)
(forrás: police.hu)
A rendőrök keresik azt a három férfit, akik a pesterzsébeti Tescóból elloptak egy üveg italt és egyikőjük még biztonsági őrt is megtámadta.

 Lefejelte az őrt (forrás: police.hu)

A BRFK tájékoztatása szerint három férfi ment be a pesterzsébeti Tescóba augusztus 31-én röviddel éjfél előtt. Egyikük a kasszasort kikerülve egy üveg itallal a kezében fizetés nélkül akart távozni. A biztonsági őr megpróbálta visszatartani, de a férfi lefejelte az őrt és elfutott, társai követték, ők is fizetés nélkül távoztak. 

 Ők is fizetés nélkül távoztak (forrás: police.hu)

A XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható férfiakat felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek