Unokázós csalót keresnek a pesterzsébeti rendőrök – videóval

Oszd meg másokkal!

Desktop
(forrás: police.hu)
(forrás: police.hu)

Április 24-én este fél 8 körül egy férfi – magát a későbbi sértett hozzátartozójának kiadva – pesterzsébeti lakásán hívott fel egy idős férfit, és balesetére hivatkozva pénzt kért tőle. A sértett elhitte, hogy a telefonáló a hozzátartozója, és több mint másfél millió forintot adott át a lakásához érkező ismeretlen férfinak.

A feltételezett elkövető körülbelül 180-185 centiméter magas. A bűncselekmény elkövetésekor kék baseballsapkát, rózsaszín inget, kék nadrágot és fekete sportcipőt viselt.

A XX-XXIII. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatosan információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek