Piacon tépte ki áldozata nyakából a láncot

Oszd meg másokkal!

Desktop
(forrás: police.hu)
(forrás: police.hu)

Ha tudjátok, ki ő, szóljatok a rendőröknek!

A képen látható férfi április 2-án 12 óra 50 perc körül egy pesterzsébeti piacon kitépett a sértett nyakláncából egy darabot, majd elmenekült. Az elkövető 25-30 év körüli, körülbelül 170-175 centiméter magas. A bűncselekmény elkövetéskor fekete felsőt, fekete nadrágot és fehér sportcipőt viselt.

A XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek