Önkormányzati segélyt ígért a trükkös tolvaj

Desktop
Őt keresik a rendőrök (forrás: police.hu)

A rendőrség segítséget kér a képen látható ismeretlen nő azonosításához, aki július 27-én 11 óra 45 perc körül a XX. kerületben, egy Baross utcai lakásba önkormányzati segélyt ígérve bement, majd a sértett figyelmét elterelve a lakásból pénzt lopott.   

A nő 50 év körüli, körülbelül 155-160 centiméter magas, molett testalkatú, fekete hajú. A cselekmény elkövetésekor szürke kosztüm felsőt és nadrágot, fekete cipőt és egy fekete táskát viselt - írja a police.hu.   

A rendőrség kéri, hogy aki a grafikán látható nőt felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek