Fórum a pesterzsébeti droghelyzetről és közbiztonságról

Oszd meg másokkal!

Desktop

Lakossági fórumot tartanak önkormányzati képviselők a kerület közbiztonságáról és a Pesterzsébeten felbukkant drogfogyasztókról.

A fórumra várják az itt lakókat június 11-én, hétfőn 18 óra 30 perctől a Csili Vízvári termébe. A beszélgetésre a polgármestert is meghívták.

„Mivel képviselő-testületünk több forrásból is értesült arról, hogy az elmúlt időszakban felszaporodtak a kerületünkben megjelent drogfogyasztókkal kapcsolatos problémák, fontosnak tartjuk ezek összegyűjtését.

Célunk, hogy a lakossági információk segítségével a leginkább érintett részeket beazonosítsuk, és ezeken a területeken célzott rendőri, illetve közterület-felügyeleti jelenlétet kérjünk. Éppen ezért fontos lenne, hogy minél többen eljöjjenek a fórumra, és megosszák a jelenséggel kapcsolatos tapasztalataikat.

Megjelenésükre feltétlenül számítunk, tegyünk együtt kerületünk élhetőbbé tételéért!” – olvasható a Pesterzsébeti képviselők fóruma Facebook-bejegyzésében.

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek