Egy letört visszapillantó miatti szurkálásért emelt vádat az ügyészség

Oszd meg másokkal!

Desktop
A vád szerint a 48 éves férfi egy Nagykőrösi úti közlekedési baleset, és az ebből adódó vita során életveszélyesen megszurkált egy másik férfit.

A vádlott 2016. december 27-én az esti órákban a XX. kerületben, a Nagykőrösi úton, az M5 autópálya bevezető szakaszán közlekedett gépkocsival, amikor egy másik autó – amit a sértett férfi élettársa vezetett – egy kereszteződésnél a vádlott autójának visszapillantó tükrét letörte.

A közlekedési balesetet követően a vádlott a másik gépjármű előtt leparkolt, odament az autóhoz, és annak vezető ülés melletti lehúzott ablakán keresztül közölte a sofőrrel és a mellette ülő sértettel, hogy mennyi a tükör ára, amit fizessenek ki. A sértett kifogásolta, hogy milyen hangnemben beszél a férfi vele és az élettársával. Ekkor a vádlott a gépjármű lehúzott ablakán keresztül benyúlt és megpróbálta megragadni a másik férfi ruháját.

A sértett ekkor kiszállt az autóból, közte és a vádlott között hangos szóváltás és kölcsönös dulakodás alakult ki, mely során a vádlott elővett a zsebéből egy PVC vágót, és azzal többször mellkason szúrta a másik férfit. A sértett a bántalmazás következtében életveszélyes mellkasi sérüléseket szenvedett. A szurkálót néhány órával később a pesterzsébeti Pacsirta utcában elfogták a rendőrök.

A Fővárosi Főügyészség a vádlottal szemben életveszélyt okozó testi sértés miatt nyújtott be vádiratot a bíróságra, aminek büntetési tétele két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztés – írta közleményében az ügyészség.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek