Beteget lopott meg az ismeretlen nő – a rendőrség keresi

Oszd meg másokkal!

Desktop
Őt keresik (forrás: police.hu)
Őt keresik (forrás: police.hu)

Pénztárcákat lopott a képeken látható nő, akinek azonosításához segítséget kér a rendőrség.

Az ismeretlen nő november 22-én, szerdán nem sokkal délután 1 óra után a Dél-pesti Kórházban ellopott két pénztárcát a bennük lévő személyes okmányokkal és készpénzzel együtt, egy padon ülő beteg táskájából – tájékoztatott a BRFK.

Az elkövető 35(?) év körüli, körülbelül 155-160 centiméter magas, vékony testalkatú és barna rövid hajú. A bűncselekmény elkövetésekor sötétkék dzsekit, szürkéskék pulóvert és kék farmernadrágot viselt. A nőről a kórház bejáratánál levő biztonsági kamera felvételeket készített.

A XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a felvételeken látható nőt felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek