Késélezőknek adták ki magukat, majd pénzt loptak

Oszd meg másokkal!

Desktop
Őt (is) keresik (forrás: police.hu)
Őt (is) keresik (forrás: police.hu)

Két férfi május 22-én délelőtt 10 óra körül becsengetett egy Kiss Ernő utcai családi házba, ahonnan egy idős asszony ment ki hozzájuk. A férfiak azt mondták, hogy kést élezni jöttek, majd az egyik férfivel bement a házába, ahol több tízezer forint készpénzt adott át az idős asszony, de ezt a férfi kevesellte. A nő ezután bement a szobába pénzért és mire visszatért a férfi már nem volt ott – írja a police.hu

A rendőrök keresik a grafikán szereplő férfit és ismeretlen társát. A grafikán látható férfi 50 év körüli, körülbelül 165 centiméter magas, sötét hajú. A bűncselekmény elkövetésekor kék munkaruhát viselt.

A XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a grafikán látható férfit és társát felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel, valamint a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek