Adathalászok buzdítanak nyereményjátékra az OTP nevében

Desktop
Nem az OTP szervezte a nyereményjátékot
Nem az OTP szervezte a nyereményjátékot
Újabb csalás van terjedőben az interneten, az OTP Bank nevével visszaélve, a bank 67. születésnapjára hivatkozva csalók nyereményjátékot hirdettek – közölte honlapján a pénzintézet.

Egyszerű kérdésekre kell választ adniuk a hiszékeny internetezőknek. A csalók célja: a bizalmas adatok megszerzése, az adathalászat. A gyanútlan internetező olyan „szolgáltatásra” is regisztrálhat a játék során, amelynek magas sms-díját havonta fizeti majd meg.

Az OTP Bank nem szervez a születésnaphoz kötődő nyereményjátékot – hívja fel a figyelmet közleményében a pénzintézet; nem sorsol ki telefont, játékkonzolt vagy vásárlási utalványt. A bank logójával visszaélnek a csalók.

A hitelintézet megtette a szükséges biztonsági és jogi intézkedéseket. A bank kéri: senki ne dőljön be a csalóknak, és ismeretlen internetes oldalon ne adja meg banki vagy személyes adatait.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek