Vigyázz! Mentős hívott? Lehet, csaló áldozata lettél!

Desktop

Mentősök nevében telefonálnak a trükkös csalók újabban:

"Vigyázat! Mentőként bemutatkozó csalók verik át a gyermekükért, unokájukért aggódó időseket!

Az utóbbi hetekben egyre többször kapunk hírt olyan esetekről, amikor idős embereket keresnek meg mentősként bemutatkozó csalók telefonon, vagy email-ben azzal a rémisztő és valótlan hírrel, hogy szeretett gyermekük, vagy unokájuk balesetet okozott és most sürgősen pénzre van szüksége. A lelketlen csalók visszaélnek az emberek mentőkbe vetett bizalmával és kiszolgáltatottságával, megrémisztik és becsapják áldozataikat.

Kérjük, hogy aki ilyen, hamis értesítést kap, ne dőljön be a csalóknak, hiszen a mentők a valóságban a betegellátással foglalkoznak, rokoni pénzsegély kérésében, célba juttatásában nem működnek közre" - írja az Országos Mentőszolgálat a Facebookon.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek