Dohánybolti rablót keres a rendőrség

Oszd meg másokkal!

Desktop

A rendőrség tájékoztatása szerint január 9-én este 8 körül egy eddig ismeretlen férfi bement egy Ady Endre utcai dohányboltba, az alkalmazottat egy késsel megfenyegette és a bevétel átadására kényszerítette. Az eladónő átadta a férfinak a kasszában lévő több százezer forint készpénzt, a rabló ezt követően elmenekült.

Az elkövető 25-30 év körüli, körülbelül 165-170 centiméter magas, vékony testalkatú férfi. A bűncselekmény elkövetésekor sötét, kapucnis pufi dzsekit, fekete színű szabadidőnadrágot, szürke színű, kötött, hosszanti csíkos sapkát és bal kezén fekete színű kesztyűt viselt. Arcát sötét sállal takarta.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztály Rablási Osztálya kéri, hogy aki az ismeretlen tettes tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1-443-5285 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számán (hétfőtől csütörtökig: 8-16, pénteken: 8-13), valamint a 107-es, vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?