Nem egyedi eset a villamos ülésébe rejtett tű - valaki ezzel szórakozik Budapesten

Desktop
Egy tű az ülésből (fotó: ittlakunk.hu)
Egy tű az ülésből (fotó: ittlakunk.hu)
Tegnap adtunk hírt arról, hogy a 49-es villamos ülésébe rejtve tűt találtunk, jókorát, amely csúnya sebesüléseket tudhatott okozni annak, aki beleült. Kisvártatva levelet kaptunk kedves olvasónktól, Cs. Imrétől, amely arra utal: az eset egyáltalán nem egyedi, valaki perverz módon űzi ezt a másokra veszélyes tűsportot.
 
Cs. Imre levelet írt a BKK-nak is, amelyet most betűhíven közlünk: 
 
"Tisztelt BKK Ügyfélszolgálat!
 
Az ittlakunk.hu-n találtam egy cikket, egy a 49-es villamos egyik ülésébe szúrt injekciós tűről, ami – szerencsésen – nem okozott sérülést.
 
Azért írok, mert az eset nem egyedi, valaki vagy valakik szándékosan és sorozatban teszik ezt.
A lányom október 18-án délután szállt fel a Deák téren egy 47-es vagy 49-es villamosra. Sajnos egy olyan ülésre ült le, amelyikbe előzőleg valaki szintén beleszúrt egy vékony, 3,5 cm hosszú injekciós tűt, heggyel fölfelé, ami sérülést is okozott. Emiatt a lányomat a Szent László kórházba vittük, vért vettek tőle és kivizsgálják, nem kapott-e valamilyen fertőzést. 
Nem tudom, hogy a BKK-nak milyen eszközei vannak a megelőzésre, de a fenti esetek azt jelzik, hogy nem egyszeri „csínytevésről” van szó. Jó lenne, ha a lehetőségeiket kihasználva felhívnák az utasok figyelmét a veszélyre, és rendszeresen átvizsgálnák az üléseket.
 
Tisztelettel,
Cs. Imre"
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek