Már nem támadhat nőkre

Oszd meg másokkal!

Desktop
(forrás: police.hu)

És íme, a rendőrség hivatalos közleménye a nőket kirabló támadó elfogásáról.

Az ORFK Kiemelt Életellenes Ügyeket Felderítő Főosztálya, a BRFK XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitánysága, valamint a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság közös munkájának eredményeként a rendőrök május 29-én délelőtt dunaharaszti tartózkodási helyén elfogták M. Imre 48 éves budapesti lakost – írta közleményében a rendőrség.

Tájékoztatások szerint a gyanúsított 2014 márciusától nyolc alkalommal támadt rá Budapest XX. kerületében, illetve Dunaharaszti területén olyan fiatal nőkre, akik éjszaka vagy a hajnali órákban egyedül tartottak hazafelé. A gyanúsított bántalmazta áldozatait, majd eltulajdonította értékeiket – készpénzt, ékszert, mobiltelefont.

M. Imre elszámoltatásakor beismerő vallomást tett, vele szemben – őrizetbe vétele mellett – rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitányság.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek