Figyelem! Nőket támadtak meg a kerületben

Oszd meg másokkal!

Desktop

„Lányok, asszonyok vigyázzatok! Ma reggel Pacsirta telepen rövid időn belül 2 fiatal hölgyet, lányt ért támadás. Szerencséjükre mindketten kaptak segítséget, így nagyobb sérülés nélkül megúszták a támadást! A görény hátulról támad, szinte esélyt sem adva a védekezésre. A földre tepert áldozatot fojtogatta , arcába rúgott. Nagy erőkkel keresik. Remélem minél előbb kézre kerül!” – írta Facebook-oldalunkra Pákozdi Chrisztina.

Az esettel kapcsolatban megkérdeztük a rendőrséget is. Az ORFK Kommunikációs Szolgálata arról tájékoztatta szerkesztőségünket, hogy május 28-án hajnali 3 óra 10 perc körül az Ábrahám Géza utcából, majd 4 óra körül a Serény utcából érkezett bejelentés, amely szerint egy-egy nőt megtámadtak. Az ismeretlen férfi megpróbálta a nők értékeit elvenni, majd a helyszínről elmenekült. Az ügyben a BRFK XX. kerületi Rendőrkapitánysága rablás miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek