Elfogták a vasárnapi gyilkosság gyanúsítottját

Desktop
(forrás: Lakatos Péter - MTI)

A BRFK Bűnügyi Főosztály Életvédelmi Osztálya elfogta azt a férfit, aki a november 11-i emberöléssel megalapozottan gyanúsítható. A BRFK az ügy részleteiről holnapra ígér további tájékoztatást.

Mint arról korábban beszámoltunk, a rendőrségre november 11-én, a kora esti órákban érkezett bejelentés, miszerint két férfi egy XX. kerületi házban összeszólalkozott, majd dulakodás alakul ki közöttük. Eközben mindketten megsérültek, ezért a kiérkező rendőrök mentőt hívtak hozzájuk.

A lefolytatott helyszíni szemle során a rendőrök a házhoz tartozó melléképületben egy női holttestet fedeztek fel. Az 51 éves asszony feltehetően bűncselekmény áldozata lett.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek