Hulladékudvart és újrahasználati központot szeretnének az erzsébetiek

Oszd meg másokkal!

Desktop

Az itt lakók átalakítanák az évenkénti lomtalanítás rendszerét, de nem szüntetnék meg. Több kamerát, közterület-felügyelőt és szemetest szeretnének az utcákon. Hatékonyabb fellépést akarnak a szemetelőkkel szemben, komolyabb ellenőrzéseket, hogy ki fizet a helyi vállalkozások, kifőzdék, boltok, éttermek és a lakók közül szemétszállítási díjat. Megtartanák a szelektív hulladékgyűjtő-szigeteket, de körbekeríttetnék, kamerával védenék és gyakrabban takaríttatnák a környezetüket – derült ki a Gémesi Emese, Mach Péter és Völgyesi Krisztián képviselők által összeállított kérdőívre érkezett válaszokból.

A válaszadók leggyakrabban említett javaslata egy hulladékudvar létesítése volt újrahasználati központtal egyetemben, ahol a lakosság leadhatná azokat a régi tárgyakat, használati eszközöket, amelyekre már nincs szükségük, ugyanakkor mások még használni tudják – olvasható Mach Péter blogjában.

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek